Tiranë-Volos

OSUMI TRAVEL & AL EURO TRANS
PER HERE TE PARE NIS LINJEN

TIRANE/BERAT-VOLOS (nga KAKAVIJA)

NE DATEN 29 TETOR DITEN E SHTUNE ORA 04:00 nga Tirana dhe 04:30 nga BERATI
ITINERARET:

Cdo dite nisje:
TIRANE / BERAT-JANINE   15/30 Euro
TIRANE / BERAT-KALLABAKE 20/40 Euro
TIRANE / BERAT-TRIKALLA 25/45 Euro
TIRANE / BERAT-LARISA 28/48 Euro
TIRANE / BERAT- VOLOS 30/50 Euro

Nisja nga Tirane behet prane zyrave OSUMI TRAVEL perballe Ministrise se Drejtesise, Bulevardi Zogu 1 dhe ne Berat ne TERMINAL.
Per me shume informacione na kontaktoni ne nr tane te kontaktit 0696535402 / 042255491 / 0696032832

Destinacionet
Kushtet e udhetimit

TIRANE / BERAT-JANINE 15 Euro / 30 Euro
TIRANE / BERAT-KALLABAKE 20 Euro / 40 Euro
TIRANE / BERAT-TRIKALLA 25 Euro / 45 Euro
TIRANE / BERAT-LARISA 28 Euro / 48 Euro
TIRANE / BERAT- VOLOS 30 Euro / 50 Euro

KUSHTET E UDHETIMIT
1. Agjensia nuk mban pergjegjesi ne rast vonese per shkak te motit,
kontrollit ne dogane ose ndonje shkak tjeter qe nuk varet nga ne.
Shpenzimet ne kete rast bien te pasagjeret.

2. Pasagjeret jane te detyruar te gjenden ne vendin e nisjes 30 min
para nisjes se autobuzit.

3. Ne rast se pasagjeri nuk paraqitet diten e nisjes humbet bileten.

4. Zoteruesit e biletave vajtje – ardhje me kthim te percaktuar, duhet te caktojne daten e kthimit 3 dite para.

5. Kur kthimi i biletes behet:
a. 10 dite para nisjes pasagjeri humbet 15% te vleres.
b. Deri 3 dite para nisjes, humbet 50% te vleres.
c. Kthimi ne me pak se 3 dite nuk eshte i mundur.

6. Kthimi i biletes behet vetem prane agjensise qe e ka shitur ate bilete.

7. Agjensia nuk eshte e detyruar te çoje pasagjeret ne vendet ose
ne ate pjese rruge qe nuk eshte shenuar ne bilete.

8. Agjensia nuk mban pergjegjesi per bagazhet, te cilat duhet te
jene nen mbikqyrjen gjate gjithe kohes se udhetimit dhe
ngarkim shkarkimit

9. Pasagjeret duhet te kene me vete pasaporte me vize ose dokumente
te tjera kalimi ne dogane.

10. Ne rast se pasagjeri kthehet ne dogane per shkak te dokumentave
te tij, agjensia nuk kthen asgje nga bileta.

11. Ne rast se anullohet udhetimi per shkak te shoqerise, kthehet bileta me vleren e plote.

12. Taksat doganore te dy shteteve paguhen nga pasagjeri.

13. Femijet:
a. Deri ne 4 vjeç udhetojne pa bilete, por me kusht qe nuk kane
vend te veçante per t’u ulur.
b. 4-6 vjeç paguajne 50% te biletes.
c. 6-12 vjeç paguajne 75% te biletes.
d.Mbi 12 vjeç paguajne bileten e plote.
Nuk lejohen te transportohen femijet e mitur -18 vjeç pa u shoqeruar nga prinderit,
shoqeruar me prokure nga noteri qe lejon kete veprim.

14. Ndalesat ne restorante dhe tualete jane te parashikuara gjate udhetimit.
Udhetaret duhet te respektojne ne menyre te perpikte kohen e percaktuar te ndaleses.

15. Kafshet
Ndalohet rreptesisht transportimi i kafsheve me autobuz.

16.Duhani
Ndalohet rreptesisht pirja e duhanit ne ambjentet e brendshme te autobuzit.


2015 – Te gjitha te drejtat OSUMI TRAVEL | PRIVATËSIA