Shqiperi-Greqi

Kalimi behet nga pika doganore e Kakavijes

Nisja nga Tirana
cdo dite ne oren 04:00 dhe 16:00
Nisja nga Berati
cdo dite ne oren 04:30 dhe 16:30

Nisja nga Athina per ne Tirane
behet cdo dite ne oren 19.15
Nisja nga Athina per ne Berat
behet cdo dite ne oren 19.45

Destinacionet
Harta
KUSHTET E UDHETIMIT

 

Qytetet e nisjes nga Shqiperia Qytetet e mberritjes ne Greqi
Tirane
Berat
Durres
Kucove
Rrogozhine
Ure Vajgurore
Lushnje
Lapardha
Fier
Tepelene
Gjirokaster
Ioannina
Arta
Agrinio
Egjo / Patra (Rio)
Korinthos
Athens
Pirea

 

tirane_athine

KUSHTET E UDHETIMIT
1. Agjensia nuk mban pergjegjesi ne rast vonese per shkak te motit,
kontrollit ne dogane ose ndonje shkak tjeter qe nuk varet nga ne.
Shpenzimet ne kete rast bien te pasagjeret.

2. Pasagjeret jane te detyruar te gjenden ne vendin e nisjes 30 min
para nisjes se autobuzit.

3. Ne rast se pasagjeri nuk paraqitet diten e nisjes humbet bileten.

4. Zoteruesit e biletave vajtje – ardhje me kthim te percaktuar, duhet te caktojne daten e kthimit 3 dite para.

5. Kur kthimi i biletes behet:
a. 10 dite para nisjes pasagjeri humbet 15% te vleres.
b. Deri 3 dite para nisjes, humbet 50% te vleres.
c. Kthimi ne me pak se 3 dite nuk eshte i mundur.

6. Kthimi i biletes behet vetem prane agjensise qe e ka shitur ate bilete.

7. Agjensia nuk eshte e detyruar te çoje pasagjeret ne vendet ose
ne ate pjese rruge qe nuk eshte shenuar ne bilete.

8. Agjensia nuk mban pergjegjesi per bagazhet, te cilat duhet te
jene nen mbikqyrjen gjate gjithe kohes se udhetimit dhe
ngarkim shkarkimit

9. Pasagjeret duhet te kene me vete pasaporte me vize ose dokumente
te tjera kalimi ne dogane.

10. Ne rast se pasagjeri kthehet ne dogane per shkak te dokumentave
te tij, agjensia nuk kthen asgje nga bileta.

11. Ne rast se anullohet udhetimi per shkak te shoqerise, kthehet bileta me vleren e plote.

12. Taksat doganore te dy shteteve paguhen nga pasagjeri.

13. Femijet:
a. Deri ne 4 vjeç udhetojne pa bilete, por me kusht qe nuk kane
vend te veçante per t’u ulur.
b. 4-6 vjeç paguajne 50% te biletes.
c. 6-12 vjeç paguajne 75% te biletes.
d.Mbi 12 vjeç paguajne bileten e plote.
Nuk lejohen te transportohen femijet e mitur -18 vjeç pa u shoqeruar nga prinderit,
shoqeruar me prokure nga noteri qe lejon kete veprim.

14. Ndalesat ne restorante dhe tualete jane te parashikuara gjate udhetimit.
Udhetaret duhet te respektojne ne menyre te perpikte kohen e percaktuar te ndaleses.

15. Kafshet
Ndalohet rreptesisht transportimi i kafsheve me autobuz.

16.Duhani
Ndalohet rreptesisht pirja e duhanit ne ambjentet e brendshme te autobuzit.


2015 – Te gjitha te drejtat OSUMI TRAVEL | PRIVATËSIA