Shqiperi-Gjermani
(dy here ne jave)

Linja e rregullt
GJERMANI – SHQIPERI – GJERMANI
tani 2 HERE në JAVE
Itinerari: Tirane-Mali i Zi-Kroaci-Austri-Gjermani

Stacionet në Gjermani

  • München
  • Ulm
  • Stuttgart
  • Karlsrue
  • Mannheim
  • Frankfurt
  • Köln
  • Düsseldorf
  • Essen
  • Dortmund

Nisja nga Tirana
cdo te Martë dhe të  Shtunë ora 07:00
Nisja nga Dortmundi
cdo te Martë  dhe të Premte ora 05:00
Femijet deri ne 10 vjec kane zbritje cmimi!
Marrim porosi Shqiperi-Gjermani-Shqiperi

Nisja nga TIRANA
DORTMUND-TIRANE
Harta

TIRANE-DORTMUND
NISJA CDO TE MERKURE  DHE TE SHTUNE ORA 07:00

Nisja
Të martën/Të shtunën
Qyteti  Adresa Mbërritja
07:00            Tirane    Te Zyra  Osumi
07:30 Fushe Kruje Te ura e Fushekrujes
08:00 Milot Kryqezimi i Kosoves
08:30 Lezhe Tek Taksistat
09:30 Shkoder Ura e Bunës
München Hackebrücke, Arnulfstraße 17 06:00 (+1D)
Ulm Hbf, Omnibusbahnhof, Bussteig 5 08:30 (+1D)
Stuttgart Hbf, Obertürckheim Hafenbahnstraße 10:00 (+1D)
Karlsruhe Hbf, Südseite 11:30 (+1D)
Mannheim Hbf, Omnibusbahnhof. 12:30 (+1D)
Frankfurt Hbf, Pforzheimerstr. 13:30 (+1D)
Köln Hbf, Omnibusbahnhof, Bussteig 5 16:30 (+1D)
Düsseldorf Hbf, Westsetie, Worringer Straße 17:30 (+1D)
Essen Hbf, Touring- Haltestelle, Südseite, Rheinstraße 18:30 (+1D)
Dortmund Hbf, Bussteig A+B ose 1+2 19:30 (+1D)

 Marrim porosi Shqiperi-Gjermani-Shqiperi

DORTMUND-TIRANE
NISJA CDO TE MERKURE DHE  SHTUNE ORA 05:00

Nisja
Te marten/Te premten
Qyteti  Adresa Mbërritja
05:00 Dortmund Hbf, Bussteig A+B ose 1+
05:50 Essen Hbf, Touring- Haltestelle, Südseite, Rheinstraß
07:00 Düsseldorf Hbf, Westsetie, Worringer Straß
08:00 Köln Hbf, Omnibusbahnhof, Bussteig
11:00 Frankfurt Hbf, Pforzheimerstr
12:00 Mannheim Hbf, Omnibusbahnhof
13:00 Karlsruhe Hbf, Südseite
15:00 Stuttgart Hbf, Obertürckheim Hafenbahnstraße
16:00 Ulm Hbf, Omnibusbahnhof, Bussteig 5
18:30 München Hackebrücke, Arnulfstraße 17
Shkoder Ura e Bunes 14:30 (+1D)
Lezhe Tek Taksistat 15:00 (+1D)
Milot Kryqezimi i Kosoves 15:30(+1D)
Fushe Kruje Tek ura e Fushe Krujes 16:00 (+1D)
Tirane Tek Zyra OSUMI 16:30 (+1D)

 

 

Marrim porosi Shqiperi-Gjermani-Shqiperi

 

stacionet_germany


2015 – Te gjitha te drejtat OSUMI TRAVEL | PRIVATËSIA