Shih destinacionet
Te gjitha

Shqiperi-Gjermani
(dy here ne jave)

OSUMI TRAVEL LINJE E RREGULLT DHE E SIGURT

Linja pare tokesore per ne Gjermani.
Itinerari Tirane-Mali i Zi -Kroaci-Austri-Gjermani
Marrim porosi Shqiperi-Gjermani-Shqiperi

Shqiperi-Greqi

Kalimi behet nga pika doganore e Kakavijes
Nisja nga Tirana behet cdo dite ne oren 04:00 dhe 16:00
Nisja nga Berati behet cdo dite ne oren 04:30 dhe 16:30

 

Tiranë-Volos

Nisja nga Tirane behet prane zyrave OSUMI TRAVEL perballe Ministrise se Drejtesise, Bulevardi Zogu 1 dhe ne Berat ne TERMINAL. Per me shume informacione na kontaktoni ne nr tane te kontaktit 0696535402 / 042255491 / 0696032832


2015 – Te gjitha te drejtat OSUMI TRAVEL | PRIVATËSIA