Shih destinacionet
Te gjitha

Albania-Germany
(twice a week)

OSUMI TRAVEL LINJE E RREGULLT DHE E SIGURT

Linja pare tokesore per ne Gjermani.
Itinerari Tirane-Mali i Zi -Kroaci-Austri-Gjermani
Marrim porosi Shqiperi-Gjermani-Shqiperi

Albania – Greece

Kalimi behet nga pika doganore e Kakavijes
Nisja nga Tirana behet cdo dite ne oren 04:00 dhe 16:00
Nisja nga Berati behet cdo dite ne oren 04:30 dhe 16:30

 

Tirana- Volos

Nisja nga Tirana behet cdo dite ne oren 06:00 pas Muzeut Kombetar
Nisja nga Prishtina behet cdo dite ne oren 14:30 tek Stacioni i Autobuzave


2015 – Te gjitha te drejtat OSUMI TRAVEL | PRIVATËSIA