Albanië – Volos

OSUMI TRAVEL & AL EURO TRANS PER HERE TE PARE NIS LINJEN TIRANE/BERAT-VOLOS (nga KAKAVIJA)
NE DATEN 29 TETOR DITEN E SHTUNE ORA 04:00 nga Tirana dhe 04:30 nga BERATI
ITINERARET:
Cdo dite nisje:
TIRANE / BERAT-JANINE               15 Euro / 30 Euro
TIRANE / BERAT-KALLABAKE      20 Euro / 40 Euro
TIRANE / BERAT-TRIKALLA          25 Euro / 45 Euro
TIRANE / BERAT-LARISA               28 Euro / 48 Euro
TIRANE / BERAT- VOLOS               30 Euro / 50 Euro
Nisja nga Tirane behet prane zyrave OSUMI TRAVEL perballe Ministrise se Drejtesise, Bulevardi Zogu 1 dhe ne Berat ne TERMINAL.
Per me shume informacione na kontaktoni ne nr tane te kontaktit
0696535402 / 042255491 / 0696032832

Destinacionet
Kushtet e udhetimit

TIRANE / BERAT-JANINE                         15 Euro / 30 Euro

TIRANE / BERAT-KALLABAKE                 20 Euro / 40 Euro
TIRANE / BERAT-TRIKALLA                     25 Euro / 45 Euro
TIRANE / BERAT-LARISA                         28 Euro / 48 Euro
TIRANE / BERAT- VOLOS                        30 Euro / 50 Euro


2015 – Te gjitha te drejtat OSUMI TRAVEL | PRIVATËSIA