Shqiperi-Greqi

Kalimi behet nga pika doganore e Kakavijes
Nisja nga Tirana behet cdo dite ne oren 04:00 dhe 16:00
Nisja nga Berati behet cdo dite ne oren 04:30 dhe 16:30
Nisja nga Athina per ne Tirane behet cdo dite ne oren 19.15
Nisja nga Athina per ne Berat behet cdo dite ne oren 19.45

Destinacionet
Harta
KUSHTET E UDHETIMIT

Tirane
Berat
Durres
Kucove
Rrogozhine
Ure Vajgurore
Lushnje
Lapardha
Fier
Tepelene
Gjirokaster

 


2015 – Te gjitha te drejtat OSUMI TRAVEL | PRIVATËSIA